Login

Het Corona virus en uw dieetbehandeling.

 Vanaf woensdag 29 april is het weer beperkt mogelijk mijn praktijk in Medisch Centrum Willem Tell te bezoeken. Dit kan op maandag en woensdag tussen 16.00 uur en 20.00 uur. 
Wanneer u i.v.m. Corona de voorkeur geeft aan een telefonisch consult kan dat natuurlijk ook.

Mijn praktijk is open voor nieuwe aanmeldingen. Per situatie zullen we samen bekijken wat het meest praktisch is om de behandeling te kunnen starten. 

Voor vragen kunt u bellen of mailen; 

- 06 - 16 19 88 50

- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DIEETBEHANDELING NA CORONA

Tijdens het doormaken van Corona zowel thuis, in het ziekenhuis en op de IC wordt snel spiermassa verloren, tot wel 500 - 1000 gram per dag. De revalidatie thuis is een lang proces. Voor herstel is de behoefte aan energie- en eiwit verhoogd en moet er langdurig aandacht zijn voor voeding en lichaamsbeweging.
Naast een slechte voedingstoestand en longklachten kan er ook sprake zijn van klachten als misselijkheid, braken, diarree, buikpijn, reuk- en smaakverlies, verstoorde ontlediging van de maag en extreme vermoeidheid. Dit alles kan uw voedingstoestand nadelig beïnvloeden en is er behoefte aan een op uw situatie aangepaste dieetbehandeling. Voor vragen of aanmelding kunt u mij bellen: 06 - 16 19 88 50.