Login

Informatie voor huisartsen en specialisten

 Uw cliënten zijn van harte welkom. Bij elke verwijzing wordt tweemaal gerapporteerd; de eerste rapportage vindt plaats na het eerste consult, de tweede rapportage vindt plaats na het laatste consult. Afhankelijk van de reden van verwijzing, het daarbij behorende behandelplan en de gemaakte vorderingen vinden er, zo nodig, tussentijdse rapportages plaats. Indien informatie gewenst is, wordt contact met u of uw praktijk opgenomen.

De verwijzing.
De dietist is direct toegankelijk en men kan zonder verwijzing bij mij terecht. Alvorens tot behandeling over te gaan wordt de client gescreend of er alsnog contact met de huisarts nodig is in verband met aanwezige klachten. In de praktijk is een verwijzing het meest praktisch en veilig door middel van een digitale verwijzing via Zorgdomein.

Artsenwijzer Diëtetiek.
De artsenwijzer geeft aan bij welke diagnosen een dieetadvies van belang is. Het informeert ook over het juiste moment van verwijzen naar een diëtist. Mocht u de artsenwijzer willen raadplegen; www.artsenwijzer.info

Kwaliteitsregister.
Als diëtist ben ik opgenomen in het Kwaliteitsregister voor Paramedici, dit betekent dat ik
ruime werkervaring heb en aan voldoende deskundigheidsbevorderende activiteiten deelneemWilt u het kwaliteitsregister raadplegen klik hier.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.   

Ik heb de scholingen voor dietisten van ParkinsonNet gevolgd en ben aangesloten bij ParkinsonNet.

Informatiemateriaal.
Mocht u geïnteresseerd zijn in informatiemateriaal van mijn praktijk, laat u mij dat even weten. Ik breng het graag bij u en uw collega's langs.

Contact.
Voor overleg of een nadere kennismaking kunt u mij bereiken op mijn mobiele nummer 06-16 19 88 50
of via e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.